Omega Farma

Omega Farma - Kush jemi

Omegafarma është krijuar në 2003. Fillimisht nis punën si kompani promovuese preparatesh. Aktualisht Omegafarma vepron në të gjithë Shqipërinë. Ajo ka dy degë në Shqipëri të ndodhura në Tiranë. Ajo punon si kompani promovuese preparatesh të cilat në i importojmë vetë gjithashtu ajo punon dhe si distributore .... lexo më shumë

Na kontaktoni
Shikoni produktet tona

Lajme | Duke filluar qe nga data 3 Maj 2012, Kompania Omegafarma eshte perfaqesues zyrtar i Kompanise Alkaloid, Shkup, Maqedoni.

TasectanOdontovaxProdukte

Shko në fillim